Quick Fix

Päivitetty versio hiustyyliisi vaivattomasti Quick Fixillä. Quick Fix on valintasi, kun kaipaat hiuksiisi täyteläisyyttä ja ryhtiä. Ohuet osiot sekä yksilöllisesti valitut värisävyt tekevät Quick Fix hiuksista luonnolliset ja huolettomat.

hairtalk extension Quick Fix 25 cm hiuspituudella alkaen n. 195 €

Full Fix

Ylellinen, täyteläinen hiuspituus ja unelmien volyymi. Hairtalk extensions Full Fix hiukset toteuttavat pisimmätkin hiusunelmat. Nautit pitkistä ja tuuheista hiuksista, kuitenkin ultra-ohuen hairtalk extensions osion kanssa.

hairtalk extensions Full Fix alkaen n. 580 €

”Haluan taata asiakkailleni laadukkaan hiustenpidennyspalvelun ja tällöin luotan hairtalk extensions hiuksiin. Koen, että sarja on todella tehty kampaaja-ammattilaiselle.
Pakkauskoon ansiosta voin sekoittaa ja luoda useita eri sävyjä, osioissa on teknisesti erilaisia vaihtoehtoja ja hiuksen laatuun voin luottaa täysin. hairtalk extensions antaa minulle työvälineet, joilla voin taata jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen ja luonnollisen lopputuloksen.”

– Oona Sahla, Hair Design Helsinki

Saat hetkessä hiuksiisi volyymia ja jopa uuden värin ilman haitallisia kemikaaleja tai kuumakäsittelyjä. Aika jolloin hiustenpidennyksen laittaminen vei tuntikausia ja poistaminen rasitti omia hiuksia on nyt vihdoin ohi.

Hairtalk on johtava hiustenpidennys sekä tuuheutus menetelmä, joka mahdollistaa monipuoliset ratkaisut aina asiakkaan yksilölliset hiukset huomioon ottaen. Voit sekoittaa Hairtalk orginal, mini ja Plus osiot saavuttaaksesi aina parhaan ja luonnollisimman lopputuloksen.

Hairtalkin ultra-ohuet kiinnitysosiot on valmistettu huippuluokan Remy hiuksesta. Menetelmänä hair Talk on uskomattoman nopea. Ammattilaisesi kiinnittää koko pidennyksen alle tunnissa. Lopputulos on huomaamaton, juuri sinua varten suunniteltu ja äärimmäisen mukava käyttää, koska ohuet kiinnitysosiot sulautuvat saumattomasti omiin hiuksiin.

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Tervetuloa Hairtalkin maailmaan.


”Niin kampaajan kuin hairtalk extesions kouluttajankin ominaisuudessa on upeaa, että voin seistä täysin tämän tuotteen takana. Vuosien mittaan hairtalkin teippipidennykset ovat kehittyneet yhä vain loistavampaan suuntaan. Ne ovat käyttäjälleen luonnolliset, miellyttävän tuntuiset ja pitkäikäiset. Kampaajana taas pidän niiden helppoudesta tarjota asiakkaalle upeat hiukset.”

-Katja Potapoff, The Lounge