Hiustenpidennyksen -hoitotuotteet

Ainoastaan hyvin hoidetut hiukset ovat kauniita – tämä koskee erityisesti hiustenpidennyksiä. Käyttämällä Hairtalk extensions -hoitotuotteita saat pidennyshiuksesi näyttämään luonnollisilta sekä tuntumaan pehmeiltä ja silkkisiltä koko käytön ajan. Parhaimmillaan oikeat hoitotuotteet lisäävät pidennysten käyttöikää huomattavasti.

Hairtalk -hoitotuotteet on suunniteltu erityisesti hiustenpidennyksiin

Hairtalk -hoitotuotteiden suurimpana erona normaaleihin kampaamotuotteisiin on niiden käyttötarkoitus. Hairtalk -tuotesarja on suunniteltu erityisesti pidennyshiuksille. Voit siis olla varma, että hiuksesi saavat juuri oikeanlaista hoitoa. Tavalliset kampaamotuotteet on valmistettu ainoastaan kasvaville hiuksille ja vain harvat niistä ovat yhtä hoitavia ja hellävaraisia kuin pidennyshiuksille tarkoitetut hoitotuotteet.

Hairtalk extensions -hoitotuotteilla saat hiuksesi näyttämään luonnollisilta sekä tuntumaan pehmeiltä ja silkkisiltä koko käytön ajan.

Hairtalk -shampoo 200ml

Kosteuttava shampoo pidennyshiukselle

Ainoastaan hyvä hoitoaine ei riitä hiustenpidennysten hoidossa. Pidennyshiuksesi tarvitsee huomattavasti enemmän kosteutta kuin tavallinen kasvava hius.

Hairtalk extensions -Shampoo on suunniteltu ainoastaan hiustenpidennyksiä silmälläpitäen. Shampoon kosteuttavat ainesosat auttavat sinua pitämään pidennyksen elinvoimaisena koko käytön ajan.

Osta verkkokaupasta >


Hairtalk -hoitoaine 200ml

Kosteuttava hoitoaine pidennyshiuksille.

Pidennyksesi hoidossa tärkeintä on saada hius pysymään kosteana ja helposti kammattavana. Hairtalk extensions -hoitoaineen ravitsevat ja kosteuttavat ainesosat pitävät pidennyshiuksen terveen, kiiltävän ja hyvin hoidetun näköiseltä.

Osta verkkokaupasta >

Hairtalk -Conditioner 200ml

Jätettävä hoitosuihke pidennyksille

HAIR TALK -kuntouttajasuihke syvähoitaa pidennyshiustasi antamalla sille tärkeää kosteutta ja paikkaamalla jo vaurioitunutta hiuksen pintaa. Hoitosuihketta suositellaan päivittäiseen käyttöön aina harjauksen yhteydessä. Estää tehokkaasti kaksihaaraisia.

Osta verkkokaupasta >Hairtalk -Detangler 200ml

Selvittävä hoitosuihke pidennyshiuksille.

Hairtalk extensions Detangler-suihke korjaa huokoisten ja vaurioituneiden hiusten pintarakennetta. Suositellaan pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Detangler tekee hiukset helposti kammattavaksi ja säännöllisesti käytettynä estää hiuksen takkuuntumista.

Osta verkkokaupasta >

Hairtalk Repair Creme 150ml

Pidennyksen tehokosteuttaja

Hairtalk extensions Repair Creme -tehohoito on tarkoitettu erityisen kuiviin hiuksiin. Kosteuttavaa Repair Cremea suositellaan käytettäväksi noin 1-2 kertaa viikossa.

Osta verkkokaupasta >Hairtalk -Silk Treatment 50ml

Pidennyshiuksen latvahoito

Käyttämällä Hairtalk extensions -hoitoöljyä saat silkinpehmeät hiukset. Auttaa elvyttämään jo vaurioitunutta hiusta. Soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi suoristuksen yhteydessä. Sisältää UV-suojan. Kokeile ja ihastu!

Osta verkkokaupasta >

Hairtalk -harja

Erityisesti hiustenpidennyksille suunniteltu

Hairtalk extensions -harjassa yhdistyvät luonnonharjaksen erottelevat ominaisuudet sekä pidempien muovipiikkien joustavuus. Hiustenpidennyksen harjattaessa on tärkeää ettei harja takerru kiinnityskohtiin, Hairtalk extensions harja liukuu sulavasti hiusten läpi.

Osta verkkokaupasta >