Salonkiammattilaiset ympäri maailman luottavat hairtalkin uniikkiin ultra-ohueen kiinnitysmenetelmään. hairtalkin erityisen laadukas remihius ja hiukselle hellävarainen, hiuspohjalle miellyttävä, hypoallergeeninen kiinnitys sulautuu huomaamattomasti omiin hiuksiin. Nämä takaavat asiakkaalle upean käyttökokemuksen ainutlaatuisesta hairtalk-pidennyksestä.

Täyteläistä volyymiä, lisäpituutta ja väriefektejä hetkessä, ilman voimakkaita ja hiusta vaurioittavia kemiallisia, mekaanisia tai lämpökäsittelyjä. Aikaa vievät kiinnitysmenetelmät ja hiusta vaurioittavat, tahmeat poistomenetelmät voi unohtaa.

Luot volyymiä, pituutta ja upeita värejä. Tuot leikkauksiisi lisää mahdollisuuksia, muutat leikkausmalleja ja mahdollistat mitä mielikuvituksellisimpia kampauksia ja tyylejä. Oikein hoidettuna hairtalkin vesitiivis osio kestää asiakkaallasi 2-3 kuukautta ja sen voi huoltaa kolme kertaa, jolloin kokonainen käyttöikä voi olla jopa 9 kuukautta.

hairtalk osioiden ominaisuudet antavat sinulle työkalut luoda monipuolisia ja luovia kokonaisuuksia. Voit valita osiot kolmesta eri koosta, kahdesta eri tyylistä ja sadoista eri väriyhdistelmistä. Jokaisella käynnillä räätälöit asiakkaallesi yksilöllisen palvelun hairtalkin kanssa.

Mahdollisuudet ovat loputtomia.
Tervetuloa hairtalk –maailmaan!