• Connector.

  Miksi Hair Talk -hiustenpidennys on parempi kuin muut menetelmät?

  Hair Talkin valmistaa ja omistaa alansa huiput sekä ammattilaiskampaajat. Hiuksena käytetään vain tarkkaan valikoitua 100% remi-hiusta. Pidennyksen kiinnittää aina ammattilaiskampaaja, joka tietää miten pidennys tulee asentaa ja kenen hiuksille se sopii. Hair Talk -pidennys voidaan myös käyttää uudelleen. Oikein käytettynä Hair Talk -pidennykset eivät vahingoita hentoakaan hiusta.

 • Connector.

  Miten Hair Talk eroaa muista teippipidennyksistä?

  Teippiosio on todella ohut ja huomaamaton ja kooltaan markkinoiden ohuin, ainoastaan 0,05 cm. Materiaali on joustavaa ja todella kevyttä, käytössä huomaamatonta. Osiossa ei ole myöskään ns. tyvihiusta, joka pistelisi käytössä. Hiuksena käytetään erittäin laadukasta 100% remi-hiusta, joka soveltuu rakenteeltaan suomalaiseen hiukan hennompaan hiukseen.

  Hair Talkin pidennyspaketti sisältää 12 kpl valmiiksi muotoiltuja osioita, joissa kiinnitysteippi on jo valmiina kiinnitettynä. Koko pään pidennykseen tarvitset neljä pakettia. Uusi pakkauskoko mahdollistaa useiden värien käytön samassa pidennyksessä.

 • Connector.

  Miten Hair Talk -pidennys kiinnitetään?

  Kiinnitykseen ei tarvita minkäänlaisia liimoja tai kuumia kolveja. Asiakkaan hiuksista erotellaan ensin 4 cm levyinen ja noin 0,5 cm korkuinen hiusosio. Tämän hiusosion alle sekä päälle kiinnitetään Hair Talk -teippiosio. Käytännössä omat hiukset kulkevat siis kahden pidennysosion välissä.
  Katso video Hair Talk -pidennyksen kiinnittämisestä

 • Connector.

  Kauanko pidennyksen laittaminen kestää?

  Koko pään hiustenpidennyksen laittaminen kestää noin 1-1 ½ tuntia. Kampaajat, jotka ovat tehneet teippipidennyksiä aikaisemmin tekevät pidennyksen jopa 45 minuutissa. Raidoituksien laittaminen vie vain muutamia minuutteja!

 • Connector.

  Löytyykö minulle sopivaa sävyä?

  Hair Talkista valmistetaan 21 luonnonsävyä ja 20 tehosteväriä. Vaativammissa väreissä kampaaja voi sekoittaa eri sävyjä, jolloin saadaan lisää vaihtoehtoja.

 • Connector.

  Kuinka kauan pidennys kestää?

  Hair Talk -pidennys tulisi irrottaa ja kiinnittää uudelleen noin 2-3 kuukauden välein, riippuen omien hiusten kasvunopeudesta. Mikäli hiuksesi ovat hennot tai helposti katkeilevat, suosittelemme lyhyempiä vaihtovälejä. Pidennyshiukset kestävät keskimäärin kolme uudelleenkiinnitystä.

 • Connector.

  Onko pidennys helppo irrottaa?

  Hair Talk -hiustenpidennys on todella nopea ja hellävarainen irrottaa. Tähän tarkoitukseen tulee käyttää Hair Talk Solvent -irrotusainetta. Vääränlaisilla poistoaineilla tai ilman poistoainetta pidennyksen irrottaminen vahingoittaa omaa hiusta sekä pidennysmateriaalia. Pidennyksen poistaa aina hiustenpidennyksen ammattilainen.

 • Connector.

  Mitä remy-hius on?

  Remy-hiuksella tarkoitetaan aitoa hiusta, jonka tyvi ja latva ovat samansuuntaiset. Näin minimoidaan takkuuntumisen mahdollisuus ja pidennyshius käyttäytyy kuin oma kasvava hius. Remy-hius on luonnollisen pehmeä ja säilyy hyvin hoidettuna pitkään.

 • Connector.

  Voiko Hair Talk -pidennystä kihartaa ja suoristaa?

  Pidennyshiuksia voi suoristaa ja kihartaa aivan kuin omia hiuksia, kiinnitysosiota tulee kuitenkin varoa. Yleisesti kaikki mikä vahingoittaa omia hiuksia, vahingoittaa myös pidennyshiusta.

 • Connector.

  Vahingoittaako pidennys omaa hiusta?

  Oikein hoidettuna Hair Talk ei vahingoita omaa tervettä hiusta millään lailla. Mikäli pidennystä ei hoideta asianmukaisesti ja hius takkuuntuu, saattaa selvittäminen olla haitallista omallekin hiukselle.

 • Connector.

  Tarvitsenko erikoishoitoaineita?

  Hoitotuotteet eivät vaikuta pidennyksen pysyvyyteen tai kiinnitykseen. Pidennykset tarvitsevat kuitenkin hoitavia tuotteita, sillä kosteuttavimpiakaan kampaamotuotteita ei ole suunniteltu hiustenpidennyksiä varten. Suosittelemme Hair Talk -hoitotuotesarjaa, jotta hiustenpidennyksesi pysyy mahdollisimman kauniina ja silkkisenä. Oikeat hoitotuotteet lisäävät myös pidennysten käyttöikää.